САЩ

Съединените американски щати (наричани още Съединените щати, САЩ, за по-кратко Щатите или Америка) са федерална конституционна република. Те са разположени в Западното полукълбо, състоят се от 51 щата, както и други многобройни територии. Четиридесет и осем от щатите са разположени последователно в центъра на Северна Америка.  Намират се между Атлантическия  и Тихия океан, като граничат с Мексико на юг и Канада на север. Щатът Аляска е на северозапад от Канада, докато Хаваите се простират в Тихия океан.

САЩ се нареждат на 3-то място по брой на населението след Китай и Индия и отново на 3-то място по площ, но този път след Русия и Канада.

Съединените американски щати са известни като страната на неограничените възможности. Хора от цял свят емигрират в САЩ, за да намерят по-добри условия за живот и да сбъднат мечтите си. Това е и причината в Америка да се говорят повече от 90%  от съвременните световни езици.

Всяка година страната приема милиони туристи. Най-желаните дестинации са: Лас Вегас с многобройните си казина, Лос Анжелис с Холивуд, Гранд Каньон, Ню Йорк, столицата Вашингтон с Белия дом и много, много други. Екскурзия в САЩ искат и много българи, но отдалечеността на страната от България е проблем.

Представете си Нова Година в САЩ, толкова много светлини, изящество, настроение само и единствено в държавата на неограничените възможности! Една такава екскурзия ще доведе до екстаз всеки ценител на пътуванията, самолетните билети става все по достъпни!

cyprus-villa-retreats made a real revolution in the industry.

Have no idea where to spend your vacation? If yes, then going to Africa is a fantastic idea! You can see a variety of Africa safari tours available here: http://africansermonsafaris.com/nairobi-day-tours-excursions/